FUPAR


FUNDACIÓ PRESIDENT AMAT ROUMENS
Àmbit: Autonòmic

FUPAR
CAMPIONES OLIMPIQUES, 36 - 08225 Terrassa (Vallès Occidental) - Barcelona
DAVID GONZALEZ 937883662 937890028 comercial@fupar.cat
www.fupar.cat

Garden Floristeria Rentat de Vehicles Botiga on-line http://www.fupar.es/ca/botiga
C/Campiones Olímpiques, 36 (al costat del camp de futbol)

Artesania
Elaboració i venda de producte artesanal fet pels usuaris del Centre Ocupacional amb paper reciclat i materials tèxtils.
Arts gràfiques, disseny, publicitat i imatge
- Impressió digital de suports publicitaris (pancartes, banderes, roll-up's, fons d'escenari, fly-banner...) - Estampació d'articles promocionals (samarretes, gorres, polos, bosses, mocadors...)
Rentat de cotxes
Rentat complet de vehicles (interior, exterior i tapisseria). També oferim el servei de desinfecció ambiental amb ozó i l'opció de reservar hora a la web (www.fupar.cat)
Jardineria, vivers, "gardens" i activitats forestals
Servei de jardineria a domicili per a tot tipus de clients: empreses, entitats, particulars, comunitats de veïns - Manteniment d'espais verds, enjardinaments, projectes, posades al dia, desbrossades de solars, subministrament de materials de jardineria - Centre de jardineria i servei de floristeria obert al públic (servei per a empreses i particulars. Servei Interflora)
Instal·lacions, manteniment i pintura
Instal·lació de gespa artificial i tarimes de fusta (natural o tecnològica)
Manufactures, manipulats i envasats
Manipulació de productes per a tot tipus de sectors (encapsats, etiquetats, retractilats, ensobrats, muntatges diversos) - Externalització de processos - Envasat de productes en plàstic (blister)
Neteja i manteniment d’edificis i locals
Neteja de pàrquings i patis comunitaris - Neteja de naus industrials - Neteja d'espais exteriors (disposem de vehicle escombradora per a carrers i espais comercials)
Objectes de regal
Gamma ECOOLOR feta artesanalment pels nostres usuaris: - Ambientadors per a penjar al cotxe, a casa, a l'oficina - Elimina-olors per a l'armari, per al cotxe, wc... - Sacs aromàtics amb flor natural - Bosses perfumades d'argiles naturals per ambientar armaris i calaixos... - Ampolletes d'olor per penjar al retrovisor del cotxe - Mikados amb aroma frescor, gessamí, fruital, coco/vainilla...

Productes i Serveis