Cercador


TILMAR

APRODISCA
Àmbit: Comarcal


C/ Josep M. Poblet, 1 - 43400 Montblanc (Conca de Barberà) - Tarragona
Carme Sureda 977 86 12 61 aprodisca@aprodisca.org
www.aprodisca.org


Netegem tot tipus de superfícies des de marbres, parquet, capissat… oferint un assessorament davant de dificultats especials (taques, grafitis, abrillantats…). Neteja d’obra nova (eliminació de resta de deixalles de la fase de construcció, enretirada de fragments de runa i incrustacions (guix, formigó, silicona, cola, òxids, ciment). Recuperació de moquetes Oficines, naus industrials i centres comercials Neteja d’obra pública Neteja de manteniment de comunitats de veïns Neteja de pàrquings Neteja de grans cristalleres Neteja de façanes Llars d’infància Escoles Abrillantament de superfícies interiors…



Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori


CET MAP - Fundació MAP

Fundació Privada MAP
Àmbit: Catalunya

CET MAP
Polígon industrial Els Pintors, c/ Dalí 6-8 - 17500 Ripoll (Ripollès) - Girona
Enric Pérez 972703104 972700702 enric.perez@fundaciomap.com
www.fundaciomap.com


Rentat, planxat i plegat a mida del client: Planxat amb calandra per roba plana (llençols, coixineres, cobrellits, estovalles, tovallons...). Servei de tractament de roba especial: quiròfan d’hospitals, blanquejat, “desapresto”, tractament de taques... Recollida i entrega a domicili. Servei de costura i reparació. Servei de compra i reposició de roba.



Productes i Serveis