Cercador


Taller Sant Jordi

Associació de pares i familiars de persones amb disminució psíquica Sant Jordi
Àmbit: Barcelona

Taller Sant Jordi
Peu de la Creu, 6, baixos - 08001 Barcelona (Barcelonès) - Barcelona
Laia Varón 934433434 laiavaron@tallersantjordi.cat
tallersantjordi.cat


El producte que elaborem està fet de paper reciclat que creen els nostres usuaris. Ho fana partir de la reutilització de paper vell i que ja se'n fa ús. Elaborem moneders de diferents mides (petits, mitjans i grans), portacigarretes i targeters. Per altre banda també elaborem coixins d'us terapèutic. Omplerts d'arrós i herbes aromàtiques.


Onyar-la Selva

Fundació Privada Onyar-la Selva
Àmbit: Estatal

Fundació Onyar
Ctra. Sant Feliu de Guixols, km.5 - 17242 Quart (Gironès) - Girona
Glòria Argany 972 469 197 972 468 729 fundacio@onyarlaselva.org
www.onyarlaselva.org


PRODUIM: Pasta fresca farcida(6 varietats), laminada (5 varietats) i també congelada per a restauració, Pizzes artesanes (4 varietats), xiitake (fresc, deshidratat, pols i a la vinagreta) i altres elaborats com, patés i plats preparats . Tots aquests productes són certificats ecològics. També fem producció convencional dels dos tipus de pasta, farcida (podem fer ravioli, raviolone, mezzaluna, medalló, ...) i laminada (a més de tagliatelle i spaghetti podem fer espiral, fideu, placa de canaló i de lasagna, ... Podem fabricar també receptes a mida per el client.


TALLERS GUINARDÓ

CET Tallers Guinardó, sccl.
Àmbit: Internacional

TG
Via Trajana, 15 - 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) - Barcelona
Imma Rigau Codina 933137757 933138030 tg@tallersguinardo.com
www.tallersguinardo.com


A Tallers Guinardó oferim un servei integral i personalitzat de troquelats, transformant la matèria prima (paper i cartró) en tot tipus d’acabats finals. La capacitat de producció d’aquesta secció és entre 12.000 i 14.500 unitats diàries, comptant amb un equip de 14 professionals i la següent maquinària: > guillotina > troqueladores minerves i verticales > encoladores i contraencoladores
Productes i Serveis