Cercador


GSIS

GRUP DE SERVEIS D' INICIATIVA SOCIAL, S.C.C.L.
Àmbit: Provincial

GSIS
Central: Escultor Llimona, 50 - 08031 Barcelona (Barcelonès) - Barcelona
Xavier Ferré 93 429 96 76 dg@gsiscat.org
http://www.gsiscat.org/


Elaborem una gran varietat de productes artesanals de papereria: llibretes, àlbums, carpetes, portallapis, agendes, estoigs, llapis, capses de diferents mides i formes, marcs de fotos, calendaris …. Acceptem encàrrecs personalitzats.


Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


CASA DE COLÒNIES VALL DE BOÍ – VERGE BLANCA Situada a la població de Llesp a l’alta Ribagorça, a 5km de Pont de Suert, en un entorn privilegiat per a fer excursions, esports d’aventura, i conèixer el Romànic Català. La casa de colònies Vall de Boí és un allotjament de muntanya reformat l’any 2015 que conserva el caliu i l’esperit de les típiques cases de colònies d’abans amb espais comunitàris per a fomentar les activitats en grup i les relacions entre els habitants de la casa. Té capacitat d’allotjar a 65 persones. Destaquem que hi ha 5 places que estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. La casa compta amb totes les comoditats necessàries per tal d’allotjar-hi grups escolars, entitats i famílies. CONTACTE: Casa de colònies Vall de Boí s/n, 25526 Llesp, Lleida T 973 312 221 / T 663 26 34 94 www.casacoloniesvalleboi.cat


Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori



Productes i Serveis