Fundació Privada el Molí d’en Puigvert
Àmbit: Comarcal
C/ Gorg del Molí d’en Puigvert 1 - 08389 Palafolls (Maresme) - Barcelona
Bernardo Muñoz
931155060
937653194
bernardo@fundaciomoli.org
www.fundaciomoli.org
Obra civil. Serveis de obra, rehabilitació i reformes (tasques de paleta, electricitat, terres, pintura, etc...) per a institucions i empreses.
Fundació Privada MAP
Àmbit: Catalunya
CET MAP
Polígon industrial Els Pintors, c/ Dalí 6-8 - 17500 Ripoll (Ripollès) - Girona
Enric Pérez
972703104
972700702
enric.perez@fundaciomap.com
www.fundaciomap.com
Recuperem, restaurem i transformem peces del traster en objectes de disseny:
Botiga Segonamà i magatzem Totsegonamà. Venda directa de productes recuperats (roba, mobles, objectes...). Art reciclat: creem objectes únics, originals i de disseny. Disseny de projectes de decoració d’espais interiors. Producte Outlet. Servei de restauració de mobles. Servei de tapisseria.
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
289407447