PRODUIM: Pasta fresca farcida(6 varietats), laminada (5 varietats) i també congelada per a restauració, Pizzes artesanes (4 varietats), xiitake (fresc, deshidratat, pols i a la vinagreta) i altres elaborats com, patés i plats preparats . Tots aquests productes són certificats ecològics. També fem producció convencional dels dos tipus de pasta, farcida (podem fer ravioli, raviolone, mezzaluna, medalló, ...) i laminada (a més de tagliatelle i spaghetti podem fer espiral, fideu, placa de canaló i de lasagna, ... Podem fabricar també receptes a mida per el client.
A l’ Alberg INOUT disposem d’un restaurant i un bar a disposició tant dels clients de l’ Alberg com d’ aquelles persones que vulguin gaudir d’un àpat al restaurant o el bar encara que no estiguin allotjats a l’ INOUT. Oferim mitja pensió o pensió completa, de dilluns a divendres tenim un menú del dia amb tres plats a escollir i els caps de setmana i festius, tenim un menú amb vuit plats a escollir.
manteniment d'espais verds i enjardinats, arbrat, i pintura mobiliari urba