Fundació Privada Mas Albornà
Àmbit: Alt Penedès
Mas Albornà
Plaça de la Verema, 1 - 08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) - Barcelona
Xavier Font
902191104
938181352
xavier.font@masalborna.org
www.masalborna.org
Som experts en donar solucions a les empreses en els seus processos productius, oferint-los serveis que s'adeqüen a les seves necessitats.
Oferim un ventall de servei adaptats a les necessitats del client i treballem pels sectors de l’automoció, alimentació animal, vitivinícola...
Assessorament tècnic - Manipulació i muntatge de components - Oficina tècnica - Envasats - Etiquetatges de productes - Retractilats - Controls de qualitat de productes externs - Cadenes de muntatge - Quantificació i classificació de productes
APRODISCA
Àmbit: Comarcal
C/ Josep M. Poblet, 1 - 43400 Montblanc (Conca de Barberà) - Tarragona
Carme Sureda
977 86 12 61
aprodisca@aprodisca.org
www.aprodisca.org
El servei de jardineria d’Aprodisca està basat en el capital humà, solidari amb la natura que protegeix i vetlla per la sostenibilitat del territori, realitzant tasques forestals, manteniment de jardins, disseny i creació de noves obres tant en espais públics com privats
Disseny de jardins: projecte i realització d'obra nova de jardineria
Reconstrucció de jardins existents
Manteniment de parcs i jardins
Desbros de finques
Disseny i creació de sistemes de reg
Obertura de pistes forestals
Poda d’arbrat
Tasques forestals (manteniment, aclarida i desbrossat de boscos, tallafocs, batudes selectives d’arbres, franges de protecció, canvi de models de combustible,...)
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
424257447