Fundació Privada Onyar-la Selva
Àmbit: Estatal
Fundació Onyar
Ctra. Sant Feliu de Guixols, km.5 - 17242 Quart (Gironès) - Girona
Glòria Argany
972 469 197
972 468 729
fundacio@onyarlaselva.org
www.onyarlaselva.org
PRODUIM: Pasta fresca farcida(6 varietats), laminada (5 varietats) i també congelada per a restauració, Pizzes artesanes (4 varietats), xiitake (fresc, deshidratat, pols i a la vinagreta) i altres elaborats com, patés i plats preparats . Tots aquests productes són certificats ecològics.
També fem producció convencional dels dos tipus de pasta, farcida (podem fer ravioli, raviolone, mezzaluna, medalló, ...) i laminada (a més de tagliatelle i spaghetti podem fer espiral, fideu, placa de canaló i de lasagna, ... Podem fabricar també receptes a mida per el client.
Consell Comarcal del Baix Empordà-Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana
Àmbit: Comarcal
Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntan
Paratge de la Faneia s/n - 17200 Palafrugell (Baix Empordà) - Girona
Pere Cañigueral
972305629
972306623
centretramuntana@baixemporda.cat
www.centretramuntana.cat
Etiquetats, retractilats, control de qualitat, muntatge de peces i conjunts industrials, muntatge d’expositors.
Fundació Privada MAP
Àmbit: Catalunya
CET MAP
Polígon industrial Els Pintors, c/ Dalí 6-8 - 17500 Ripoll (Ripollès) - Girona
Enric Pérez
972703104
972700702
enric.perez@fundaciomap.com
www.fundaciomap.com
Formatges i postres làctics MUUU BEEE
Els productes MUUU BEEE s’elaboren artesanalment en un obrador de Ripoll amb llet de vaca de l’explotació Mas La Folcrà de Sant Joan de les Abadesses. Els productes són: formatge tendre de drap, formatge semimadurat i formatge Flor de Neu; formatges d’untar natural i de gustos (pebre negre, pebre vermell, all i julivert); mató i flams de mató.
www.muuubeee.com
431315475