FUNDACIÓ AMPANS
Àmbit: Comarcal
AMPANS
Ctra. Manresa - Santpedor, km 4,4 - 08251 Santpedor (Bages) - Barcelona
Marc Puigmarti
93.827.23.00
93.827.21.38
ampans@ampans.cat
www.ampans.cat
Paisatge agrosocial:
Vinya i Vi pròpi
Granja i formatges artesanals propis – www.formatgesmuntanyola.cat
APRODISCA
Àmbit: Comarcal
C/ Josep M. Poblet, 1 - 43400 Montblanc (Conca de Barberà) - Tarragona
Carme Sureda
977 86 12 61
aprodisca@aprodisca.org
www.aprodisca.org
Des de l’any 1993 oferim a les empreses i particulars solucions grafiques i digitals en l’entorn de la publicitat i disseny.
Serveis:
Papereria corporativa: sobres, papers carta, targetes, carpetes…
Fulletons i material publicitari: Oferim diferents mides i plegats depenent de la quantitat d’informació i disseny que es vulgui aplicar: díptics, tríptics, quadríptics i altres formats especials
Cartelleria
Catàlegs i revistes
Llibres
Targetes i targetons
Talonaris autocopiatius
Calendaris
Adhesius
S’utilitzen diferents tècniques en funció del que es soliciti:
Impressió Digital: Ideal per a projectes de baix volum i terminis d’entrega curts, ja que un dels avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos. Un dels valors afegits que ofereix la impressió digital és la personalització del producte (permet imprimir una sola unitat de cada original).
Impressió Offset: La impressió offset és per a grans tiratges i permet un ventall més ampli de possibilitats (quadricromies, tintes directes, vernissos…. amb un resultat d’alta qualitat)
Diferents tipus de paper: Podem imprimir en paper reciclat, offset, estucat brillant o mat, cartolina gràfica, etc… En gramatges des de 80g fins a 300g.
Altres serveis:
Fotocòpies B/N i color
Digitalització de documents
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
99256447