Icaria Iniciatives Socials, S.A.L
Àmbit: Local
INOUT Hostel
Carrer Mayor del Rectoret, 2 - 08017 Barcelona () - Barcelona
Mª José Pujol
932800985
93 280 18 57
mjpujol@icaria.biz
www.inouthostel.com
INOUT HOSTEL: primer servei d’hoteleria d’Europa on el 90% de la seva plantilla està formada per treballadors amb discapacitat, majoritàriament intel•lectual. Ofereix als seus clients una amplia gamma de serveis: - Allotjament, totes les habitacions donen al Parc i són assolellades: de 10, 6 i 4 llits. Les habitacions grans disposen de deu llits separats entre si per un envà de fusta, en espaiosos mòduls de 2 i 4 llits per a donar-li més privacitat. - Serveis gratuïts, oferim ordinadors i wifi gratuit, servei de consigna, piscina i parking de bicicletes, cotxes i autocar. -Sales polivalents, Són adients per a seminaris de formació: jornades, grups de treball, conferències, “show rooms”, brainstorming… - Serveis de Coffee & Finger Food, oferim aquest servei per tot tipus d’esdeveniments: per a reunions d’empresa, festes d’aniversari, casaments, comiats de solter/a, batejos, primeres comunions. - Activitats INOUTdoor, una molt variada oferta.
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
Fundació Privada Gaspar de Portolà
Àmbit: Internacional
Fundació Privada Gaspar de Portolà
Carrer els Telers de Roda s/n - 08690 Santa Coloma de Cervellò (Baix Llobregat) - Barcelona
Eva Reixach
93.652.62.20
93.630.19.97
fundacion@gportola.com
www.gportola.com
Dissenyem i produïm articles artesans: canastretes de nadó - RRHH ( lliurament en 24/48h) i altres detalls corporatius com: regals d'empresa i promocionals, targetes corporatives, etc.
438447189