Cercador


GSIS

GRUP DE SERVEIS D' INICIATIVA SOCIAL, S.C.C.L.
Àmbit: Provincial

GSIS
Central: Escultor Llimona, 50 - 08031 Barcelona (Barcelonès) - Barcelona
Xavier Ferré 93 429 96 76 dg@gsiscat.org
http://www.gsiscat.org/


HIPICA CAN TAIO és una escola d’equitació orientada cap a la formació en diferents àmbits del món hípic a nivell professional, esportiu, terapèutic i lúdic on podreu trobar les següents activitats: Doma clàssica Programes de Formació i Inserció PFI – Curs mosso de quadra Salt Crèdits conducció de grups a cavall – GRAU MIG Serveis eqüestres per a escoles e instituts Activitats i teràpies assistides amb cavalls Coaching Doma natural Festes d’aniversari Casals Excursions a cavall Visites escolars A més GSIS HIPICA CAN TAIO és un centre Especial de treball, gestionat per GSIS, SCCL (Grup de Serveis d’Iniciativa Social) Entitat sense ànim de lucre i registrada al Departament de Benestar i família de la Generalitat de Catalunya amb Nº T.00172. Neix el setembre del 2009 amb la voluntat de cobrir un espai formatiu i de qualitat en el món de l’equitació, i ser un centre d’inserció laboral i un referent a on es desenvolupin diferents Teràpies Assistides per Cavalls (TAC). Som membres de FCH (Federació Catalana d’Hípica) amb el nº de registre 2011 CT-000171, membres actius de DINCAT (Discapacitat Intel-lectual de Catalunya) membre de ECOM i FEAPS.



CET Taller Jeroni de Moragas SCCL

Taller Jeroni de Moragas SCCL
Àmbit: Barcelonès

Taller Jeroni de Moragas SCCL
Av. Villadelprat, 79 - 08197 Sant Cugat del Vàlles (Barcelonès) - Barcelona
Carlo Ratto Chappel / Alba Grau 936745048 cratto@jmoragas.org / vkassociacio@visiblelink.es
www.jmoragas.org / www.mixservei.cat


Els nois i noies del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball van imaginar, dissenyar, dibuixar i pintar conjuntament amb l’Asun Esteban, co-autora del TEO, aquesta excel·lent il·lustració, la qual pretén refermar les capacitats i habilitats reals de tot el col·lectiu de persones que requereixen suports diferencials. Amb aquest conte, donem un impuls definitiu a l’estima, el concepte i la imatge que aquests nois i noies tenen sobre sí mateixos. Al veure’s com a persones útils que fan una aportació singular a la societat a la qual pertanyen, incideixen directament sobre les idees i creences preconcebudes que tenim d’elles, i alhora, faciliten que puguem gaudir de les seves capacitats emocionals, cognitives i artístiques; re formulant les expectatives socials actuals, d’una visió discapacitant cap a un altre de plena participació, on prevalen les competències, aptituds i suficiència inherents a aquest grup de persones i al treball fet.


Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori



Productes i Serveis