Cercador


FUNDACIÓ GINESTA

FUNDACIÓ GINESTA
Àmbit: Estatal

INTERPAS
SERVEIS LABORALS: C/ Alarcón, 29-39 Pol. Ind. Monsolís - 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) - Barcelona
Laura Giménez Sanmartí 934627048 934627049 ginesta@fundacioginesta.cat
www.fundacioginesta.cat


Personal especialitzat. Preparació i manipulació d'embolcalls plàstics, retràctils i paper o cartró.



ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS-FUNDACIÓ PRIVADA TAC OSONA

Associació Sant Tomàs Parmo
Àmbit: Comarcal

TAC OSONA
Sot dels pradals 7 - 08500 Vic (Osona) - Barcelona
Josep Vila / Aina Ar 93 889 38 02 j.vila@tacosona.cat
www.tacosona.cat


Manufactures, manipulats i envasats. Taller extern en processos de muntatge en cadena, termoenvasats i retràctil ,assemblatges, promocions, mailings, encartaments, plegats



Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori



Productes i Serveis