Cercador


Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori


LA FAGEDA FUNDACIÓ

LA FAGEDA FUNDACIÓ
Àmbit: Catalunya

LA FAGEDA
MAS ELS CASALS, S/N - 17811 Santa Pau (La Garrotxa) - Girona
Sílvia Domènech 972681010 972681008 clients@fageda.com
www.fageda.com


Les melmelades per a maridatges “La Fageda” estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. Els 16 sabors que es presenten estan seleccionats per a combinar amb diferents tipus de formatges, carns, peixos, pastes, arrossos, amanides i esmorzars. La seva cocció curta dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia. <a href="http://www.maridatges.cat">Visita www.maridatges.cat</a>



CET MAP - Fundació MAP

Fundació Privada MAP
Àmbit: Catalunya

CET MAP
Polígon industrial Els Pintors, c/ Dalí 6-8 - 17500 Ripoll (Ripollès) - Girona
Enric Pérez 972703104 972700702 enric.perez@fundaciomap.com
www.fundaciomap.com


Especialistes en cablejats elèctrics, muntatges industrials, packaging i embossats: Servei integral al client: gestió de compra de matèria primera, procés de producció, emmagatzematge i distribució. 1000m2 de producció. 500m2 de magatzem. 45 Professionals. 6 màquines automàtiques de tall i desmantellat de cable. 9 màquines automàtiques i premses d’encast de terminals. 1 màquina de tall i forn per a tubs retràctils. 4 forns d’estanyat. 2 màquines automàtiques d’embossat. 4 màquines per soldar bosses. 1 camió de 3.500kg per a transport i distribució pròpia.



Productes i Serveis