Cercador


Onyar-la Selva

Fundació Privada Onyar-la Selva
Àmbit: Estatal

Fundació Onyar
Ctra. Sant Feliu de Guixols, km.5 - 17242 Quart (Gironès) - Girona
Glòria Argany 972 469 197 972 468 729 fundacio@onyarlaselva.org
www.onyarlaselva.org


PRODUIM: Pasta fresca farcida(6 varietats), laminada (5 varietats) i també congelada per a restauració, Pizzes artesanes (4 varietats), xiitake (fresc, deshidratat, pols i a la vinagreta) i altres elaborats com, patés i plats preparats . Tots aquests productes són certificats ecològics. També fem producció convencional dels dos tipus de pasta, farcida (podem fer ravioli, raviolone, mezzaluna, medalló, ...) i laminada (a més de tagliatelle i spaghetti podem fer espiral, fideu, placa de canaló i de lasagna, ... Podem fabricar també receptes a mida per el client.


FUNDACIÓ PERE MATA

FUNDACIÓ PERE MATA
Àmbit: Autonòmic

FUNDACIÓ PERE MATA
CARRER DE LA TOLERÀNCIA, 29 - 43204 Reus (Baix Camp) - Tarragona
IVAN GARCIA PEREZ 977 300442 977 300819 garciai@peremata.com
http://www.centreespecialtreballfpm.cat


Ens adaptem a tot tipus de projectes amb un equip tècnic i professional amb les capacitats necessaries per poder-ho fer possible.



INOUT Restaurant

Icaria Iniciatives Socials, S.A.L
Àmbit: Local

INOUT Restaurant
Carrer Mayor del Rectoret, 2 - 08017 Barcelona () - Barcelona
Mª José Pujol 932800985 93 280 18 57 mjpujol@icaria.biz
www.inout-restaurant.com


A l’ Alberg INOUT disposem d’un restaurant i un bar a disposició tant dels clients de l’ Alberg com d’ aquelles persones que vulguin gaudir d’un àpat al restaurant o el bar encara que no estiguin allotjats a l’ INOUT. Oferim mitja pensió o pensió completa, de dilluns a divendres tenim un menú del dia amb tres plats a escollir i els caps de setmana i festius, tenim un menú amb vuit plats a escollir.



Productes i Serveis