Fundació Privada Onyar-la Selva
Àmbit: Estatal
Fundació Onyar
Ctra. Sant Feliu de Guixols, km.5 - 17242 Quart (Gironès) - Girona
Glòria Argany
972 469 197
972 468 729
fundacio@onyarlaselva.org
www.onyarlaselva.org
PRODUIM: Pasta fresca farcida(6 varietats), laminada (5 varietats) i també congelada per a restauració, Pizzes artesanes (4 varietats), xiitake (fresc, deshidratat, pols i a la vinagreta) i altres elaborats com, patés i plats preparats . Tots aquests productes són certificats ecològics.
També fem producció convencional dels dos tipus de pasta, farcida (podem fer ravioli, raviolone, mezzaluna, medalló, ...) i laminada (a més de tagliatelle i spaghetti podem fer espiral, fideu, placa de canaló i de lasagna, ... Podem fabricar també receptes a mida per el client.
FUNDACIÓ PERE MATA
Àmbit: Autonòmic
FUNDACIÓ PERE MATA
CARRER DE LA TOLERÀNCIA, 29 - 43204 Reus (Baix Camp) - Tarragona
IVAN GARCIA PEREZ
977 300442
977 300819
garciai@peremata.com
http://www.centreespecialtreballfpm.cat
Ens adaptem a tot tipus de projectes amb un equip tècnic i professional amb les capacitats necessaries per poder-ho fer possible.
Icaria Iniciatives Socials, S.A.L
Àmbit: Local
INOUT Restaurant
Carrer Mayor del Rectoret, 2 - 08017 Barcelona () - Barcelona
Mª José Pujol
932800985
93 280 18 57
mjpujol@icaria.biz
www.inout-restaurant.com
A l’ Alberg INOUT disposem d’un restaurant i un bar a disposició tant dels clients de l’ Alberg com d’ aquelles persones que vulguin gaudir d’un àpat al restaurant o el bar encara que no estiguin allotjats a l’ INOUT. Oferim mitja pensió o pensió completa, de dilluns a divendres tenim un menú del dia amb tres plats a escollir i els caps de setmana i festius, tenim un menú amb vuit plats a escollir.
75326437