Fundació Privada MAP
Àmbit: Catalunya
CET MAP
Polígon industrial Els Pintors, c/ Dalí 6-8 - 17500 Ripoll (Ripollès) - Girona
Enric Pérez
972703104
972700702
enric.perez@fundaciomap.com
www.fundaciomap.com
Formatges i postres làctics MUUU BEEE
Els productes MUUU BEEE s’elaboren artesanalment en un obrador de Ripoll amb llet de vaca de l’explotació Mas La Folcrà de Sant Joan de les Abadesses. Els productes són: formatge tendre de drap, formatge semimadurat i formatge Flor de Neu; formatges d’untar natural i de gustos (pebre negre, pebre vermell, all i julivert); mató i flams de mató.
www.muuubeee.com
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
FEMAREC SCCL
Àmbit: Estatal
Femarec
c/ Maresme 59-61 - 08019 Barcelona (Barcelonès) - barcelona
Ester Miguel
933036500
933036501
rree@femarec.cat
www.femarec.cat
MUNTATGES ELÈCTRICS La qualitat i la fiabilitat dels nostres productes ha fet que importants infraestructures com l'Hotel Vela, la Torre Agbar, el Metro de Barcelona, l'AVE, l'Hospital de Mollet, la Fira de Barcelona, la Torre Espacio de Madrid, el Metro de Toulousse, etc., incloguin, en el seus sistemes elèctrics, complexos dispositius i quadres elèctrics construïts al nostre CET.
475447379