Cercador


FUNDACIÓ ACCIÓ BAIX MONTSENY

FUNDACIÓ ACCIÓ BAIX MONTSENY
Àmbit: Comarcal

ACCIÓ 8
C/ Rec del Molí, 27 Nau 6 (Pol. Ind. Molí de les Planes) - 08470 Sant Celoni (Vallès Oriental) - Barcelona
XAVIER JANÉ 93 867 21 38 93 848 40 51 info@fundaciobaixmontseny.cat
www.fundaciobaixmontseny.cat


Servei de disseny, creació i manteniment de jardins i espais verds.



Centre Especial de Treball Fundació NouXamfrà

Fundació Nou Xamfrà
Àmbit: Baix Llobregrat/ Barcelonés

NouXamfrà
c/ Crta. de la Senson,74 - 08980 Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) - Barcelona
Clara Bonet 936324254 cet@fundacioxamfra.cat
www.fundacioxamfra.cat


Oferim serveis de manipulació a gran escala. packagin, kits, cartonatge, mailings, etiquetatge, retractilats, embossats, assemblatge, bijutería, etc.



Associació Alba

Associació Alba
Àmbit: Lleida

Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez 973312221 info@aalba.cat
www.aalba.cat


El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris. La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009. Els pilars de la nostra cuina: La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori



Productes i Serveis