TALLER COLOMA


ASSOCIACIÓ PRO DISMINUÏTS PSÍQUICS DEL BERGUEDÀ
Àmbit: Comarcal

TALLER COLOMA
Carretera de Berga a Solsona, Km. 5 - 08610 Avià (Berguedà) - Barcelona
Ma. Carme Valletbò Fígols 938230375 638980708 tallercoloma@apdpb.org
www.apdpb.org


Bugaderia, Tintoreria
La nostra especialitat és el rentat en el camp de la roba sanitària, hostelería, turisme rural, industria de la confecció i teixits voluminosos, perruqueries, particulars,… Un cop llesta, la roba s’entrega plegada, planxada i empaquetada. Disposem d’un servei de recollida porta a porta.

Manufactures, manipulats i envasats
Secció especialitzada en diferents tasques manipulatives ( ensobrar documents, encaixar, embossar, etiquetar, … ). Elaboració de lots industrials com poden ser cartes, productes de ferretería, guants, gases, ….

Artesania
"ORIGINART" és a la vegada, una feina i una activitat artística, un projecte a través del qual les persones treballen mentre forgen una original concepció de l’art. Productes realitzats de forma artesana ( llibretes, moneders, arrecades i collarets, davantals, Postals de nadal, … ).

Jardineria, vivers, "gardens" i activitats forestals
Manteniment de parcs i jardins, feines de poda, aclariment de boscos i parcel.les, crema controlada, construcció de petits murs, instal·lació de baranes de fusta tractada,… Es disposa del material necessari per a la realització del servei.


Productes i Serveis