Centre Especial de Treball Ciutat de Terrassa


Prodis – Prodiscapacitat Fundació Privada Terrassenca
Àmbit: Comarcal

Prodis
Plaça del Tint 6 - 08224 Terrassa (Vallès Occidental) - Barcelona
Jose Luis Sánchez 937311009 937832370 info@prodis.cat
www.prodis.cat

Prodis disposa de Productes fets a mà elaborats en els Serveis de Teràpia Ocupacional amb la col·laboració d’alguns acabats per part del Centre Especial de Treball.
937311009 info@prodis.cat

Arts gràfiques, disseny, publicitat i imatge
Servei integral i personalitzat que abasta tot el procés, des del disseny fins a la impressió i els acabats. Els nostres principals productes són fulls de mà, díptics, tríptics, cartells, catàlegs, papereria corporativa i embalatge.

Bugaderia, Tintoreria
Bugaderia semiindustrial . Rentada i higienització de roba tèxtil de llenceria i roba de casa (llençols, tovalloles, estovalles, etc.) amb eixugada i planxada. Recollida i lliurament al domicili del client.
Manufactures, manipulats i envasats
Fabricació de conjunts i subconjunts per a la indústria, i una àmplia gamma de processos manuals per a la cosmètica, l'automoció, la indústria tèxtil i les joguines, entre d'altres.
Neteja i manteniment d’edificis i locals
Servei de neteja de d'espais interiors (oficines, comunitats de veïns, hostaleria...) amb productes de primera qualitat, buidat de papereres, escombrat i fregat amb cura. Neteja dels terres de forma manual (escombra o mopa) pols parets, sostres, llums Fem un projecte a la mida del client.

Reciclatge, recollida i recuperació
Gestió d’una Deixalleria local i d’una Deixalleria mòbil.

Senyalització viària
Senyalització viària Senyalització horitzontal Senyalització provisional i definitiva Aplicació de pintura acrílica Aplicació de pintura de dos components Aplicació de pintura antilliscant Aplicació de pintura reflectora Fresatge de pintura en desús Senyalització Vertical Emmagatzematge Instal·lació Reparació Substitució Pacificació del trànsit Fitons Bandes Berlineses Serveis de consergeria i recepció Gestió del control d’accés, l’atenció al públic, la telefonia, les reserves de sales, l’obertura i el tancament de les instal·lacions i el control de l’estat de funcionament de l’edifici. Vetllem pel manteniment dels edificis.
Serveis de consergeria i recepció
Gestió del control d’accés, l’atenció al públic, la telefonia, les reserves de sales, l’obertura i el tancament de les instal·lacions i el control de l’estat de funcionament de l’edifici. Vetllem pel manteniment dels edificis.

Vestuari professional i equips de protecció
Brodats de roba laboral

Muntatges industrials
Injecció de clavilles elèctriques (Homologades), injecció de peces amb insercions especifiques.

Artesania
Prodis disposa de Productes fets a mà elaborats en els Serveis de Teràpia Ocupacional amb la col·laboració d’alguns acabats per part del Centre Especial de Treball.
Agència de viatge i serveis turístics


Productes i Serveis