FUNDACIÓ PERE MATA


FUNDACIÓ PERE MATA
Àmbit: Autonòmic

FUNDACIÓ PERE MATA
CARRER DE LA TOLERÀNCIA, 29 - 43204 Reus (Baix Camp) - Tarragona
IVAN GARCIA PEREZ 977 300442 977 300819 garciai@peremata.com
http://www.centreespecialtreballfpm.cat


Ajudes tècniques
El Banc d’Ajudes Tècniques (BAT) de Fundació Pere Mata és un servei personalitzat que engloba l’assessorament tècnic gratuït en adaptacions domiciliàries i accessibilitat. Fundació Pere Mata posa a disposició una persona diplomada en teràpia ocupacional que analitzarà cada cas on a més ofereix en condicions de prestec o lloguer assequible, ajudes tècniques domiciliàries. Des del Centre Especial de Treball de la Fundació Pere Mata es coordina el emmagatzematge, manteniment i entrega del material, podem gestionar també el seu transport en els casos de material voluminós (llits, grues).

Jardineria, vivers, "gardens" i activitats forestals
Gestió i manteniment d'espais naturals i d'exteriors: Manteniment i recuperació d'espais d'interès natural. Jardineria i esbrossats Manteniment i disseny de zones enjardinades, espais verds i exteriors

Muntatges industrials
Ens adaptem a qualsevol tasca de muntatge o manipulat. Aportem solucions tècniques per tal d'aportar competitivitat al mercat laboral. Estem especialitzats en organització i optimització de qualsevol tasca no automatitzable.

Neteja i manteniment d’edificis i locals
Serveis de neteja tant d'exteriors com d'interiors, amb personal qualificat, fem un projecte a la mida del client.

Embalatges
Ens adaptem a tot tipus de projectes amb un equip tècnic i professional amb les capacitats necessaries per poder-ho fer possible.

Manufactures, manipulats i envasats

Muntatge i manteniment de mobiliari urbà i parcs infantils


Productes i Serveis