Centre Especial de Treball Femarec


FEMAREC SCCL
Àmbit: Estatal

Femarec
c/ Maresme 59-61 - 08019 Barcelona (Barcelonès) - barcelona
Ester Miguel 933036500 933036501 rree@femarec.cat
www.femarec.cat


Externalització de processos administratius
TRAMITACIÓ I GESTIÓ DE LA LLEI GENERAL DE LA DISCAPACITAT I CONSULTORIA DE RECURSOS HUMANS > TRAMITACIÓ I GESTIÓ DE LA LLEI GENERAL DE LA DISCAPACITAT Acompanyem la teva empresa durant tot el procés: ens ocupem de l’assessorament, la preparació de la documentació i de la realització d’un seguiment permanent, tant en el cas de la contractació directa com de la tramitació de les mesures alternatives. > CONSULTORIA DE RECURSOS HUMANS Avaluem, seleccionem i formem el personal amb discapacitat idoni per a l’oferta laboral de la teva empresa. A més, tutelem la persona contractada de forma permanent.

Jocs educatius
CANASTRETES PER A NADONS Sorprenderàs amb un orginal regal d'enhorabona replet de productes exclusius i de molta utilitat, destacant sobre els tradicionals obsequis de naixement. L'ampli ventall de productes que composen les nostres canastretes van molt més enllà dels primers mesos del nadó, esdevenint un regal ple d'experiències que l'acompanyarà durant molts anys. Amb felicitació personalitzada!

Manufactures, manipulats i envasats
MUNTATGES I MANIPULATS Realitzem qualsevol tipus de feina relacionada amb el muntatge i manipulació: muntatge i desmuntatge de peces, encartaments, encapsats, embossats, etiquetatges... A més, oferim des de l’assessorament inicial fins els posteriors enviaments individualitzats, tant en servei continuat com per a campanyes puntuals.

Material i mobiliari d’oficina
MATERIAL D'OFICINA I CONSUMIBLES D'IMPRESSIÓ T'oferim un extens catàleg de productes per a l'oficina i consumibles d'impressió, sempre amb magnífiques ofertes i amb la possibilitat de comprar a través de la nostra plataforma online.

Muntatges electrònics
MUNTATGES ELÈCTRICS La qualitat i la fiabilitat dels nostres productes ha fet que importants infraestructures com l'Hotel Vela, la Torre Agbar, el Metro de Barcelona, l'AVE, l'Hospital de Mollet, la Fira de Barcelona, la Torre Espacio de Madrid, el Metro de Toulousse, etc., incloguin, en el seus sistemes elèctrics, complexos dispositius i quadres elèctrics construïts al nostre CET.

Muntatges industrials
MUNTATGES I MANIPULATS Realitzem qualsevol tipus de feina relacionada amb el muntatge i manipulació: muntatge i desmuntatge de peces, encartaments, encapsats, embossats, etiquetatges... A més, oferim des de l’assessorament inicial fins els posteriors enviaments individualitzats, tant en servei continuat com per a campanyes puntuals.

Objectes de regal
LOTS DE NADAL i CANASTRETES PER A NADONS > LOTS DE NADAL Oferim lots que van molt més enllà dels clàssics obsequis nadalencs; en ells trobaràs productes molt especials i presentats de forma irresistible: lots ecològics per als amants de la terra, lots amb maridatge per gaudir d’una veritable experiència gastronòmica, selecció d’embotits, lots de xocolata, lots d’oli, ampolles gourmet... una àmplia gamma amb la qual satisfer el personal de la teva empresa. > CANASTRETES PER A NADONS Sorprendràs amb un original regal d’enhorabona replet de productes exclusius i de molta utilitat, destacant sobre els tradicionals obsequis de naixement. L’ampli ventall de productes que composen les nostres canastretes van molt més enllà dels primers mesos del nadó, esdevenint un regal ple d’experiències que l’acompanyarà durant molts anys. Amb felicitació personalitzada!
Reciclatge, recollida i recuperació
GESTIÓ DE RESIDUS I RECOLLIDA SELECTIVA Servei homologat per l’Ajuntament de Barcelona que t’ofereix la possibilitat de gestionar tots els teus residus a través de nosaltres, inclosos els especials.

Serveis de consergeria i recepció
SERVEI DE VALISA Servei de transport i intercanvi de documentació entre oficines, delegacions, entitats financeres, administració, oficines de clients, etc.

Destrucció certificada de documentació
DESTRUCCIÓ CONFIDENCIAL Recollida i destrucció confidencial de la documentació privada de la teva empresa, tant en format paper com suport electrònic i magnètic. Oferim la recollida, el transport, la destrucció, el reciclatge i l’emissió dels certificats, tot amb les màximes garanties de qualitat i seguretat.

Vestuari professional i equips de protecció
VESTUARI LABORAL Subministrament integral i personalitzat de tot tipus d’uniformes i peces de vestuari laboral, equipant els professionals de la teva empresa amb roba de qualitat. Disposem d’una àmplia gamma de solucions tèxtils per a tot tipus de sectors laborals: alimentació, neteja, sanitat, laboratoris, restauració, etc.

Tractaments documentals
DIGITALITZACIÓ DE DOCUMENTS La solució més eficaç per assegurar el futur de la teva documentació i és que pots transformar qualsevol document físic (des de tot tipus de papers fins a fotografies) en un document digital.

Destrucció certificada de documentació
DESTRUCCIÓ PER A LA PROTECCIÓ DE MARCA: Oferim un rigorós i eficaç servei de destrucció de productes falsificats, mercaderia amb tares, restes o excés d’estocs, uniformes usats o antics, material amb imatge corporativa obsoleta, etc. Aquesta destrucció la duem a terme amb una sofisticada màquina i de forma totalment confidencial al recinte del servei de Destrucció Confidencial de Documentació.


Productes i Serveis