FUNDACIÓ GINESTA


FUNDACIÓ GINESTA
Àmbit: Estatal

INTERPAS
SERVEIS LABORALS: C/ Alarcón, 29-39 Pol. Ind. Monsolís - 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) - Barcelona
Laura Giménez Sanmartí 934627048 934627049 ginesta@fundacioginesta.cat
www.fundacioginesta.cat


Manufactures, manipulats i envasats
Manipulats postals: Agent comercial de correus, Franqueig, carteries, billing, gestió de campanyes de màrqueting i publicitat directa, encaminament i embossat de revistes i qualsevol altra activitat relacionada amb les trameses postals. Encunys i manipulats complementaris.
Emmagatzematge i control d’estocs
Magatzem i picking del vostre material. Gestionem les teves comandes: preparem, empaquetem i en fem la distribució. Control d'estoc i possibilitat de gestió de venda electrònica (e-commerce).

Embalatges
Personal especialitzat. Preparació i manipulació d'embolcalls plàstics, retràctils i paper o cartró.

Copisteria, reproducció i enquadernació
Reproducció reprogràfica de qualitat: documents, convocatòries, cartes, targetes, cartells, etc. Impressió variable per a l'encaminament de sobres i cartes. Copisteria, enquadernació i plastificat de documents. Impremta offset.
Distribució de correspondència
"Agent Comercial de Correus" Servei de Carteries: Recollida diària de tota la producció postal de la vostra empresa: cartes, publicorreu, paquets, certificats, etc. Classificació, ordenació, pesat, franqueig i lliurament a Correus. Avui t'ho recollim i demà Correus ho distribueix.
Màrqueting
Publicitat directa: Gestió de campanyes de màrqueting i publicitat. Velocitat, eficiència i retorn de devolucions i d'exedents. Confecció i tractament de bases de dades.

Material i mobiliari d’oficina
Us proveïm de tot el material necessari per a les vostres tremeses: paper, sobres (amb impressió dels logos d'empresa), caixes, embolcalls, carpetes, dossiers, i de tot el material d'oficina que pugueu necessitar.


Productes i Serveis