Cercador


Centre Especial de Treball Ciutat de Terrassa

Prodis – Prodiscapacitat Fundació Privada Terrassenca
Àmbit: Comarcal

Prodis
Plaça del Tint 6 - 08224 Terrassa (Vallès Occidental) - Barcelona
Jose Luis Sánchez 937311009 937832370 info@prodis.cat
www.prodis.cat


Senyalització viària Senyalització horitzontal Senyalització provisional i definitiva Aplicació de pintura acrílica Aplicació de pintura de dos components Aplicació de pintura antilliscant Aplicació de pintura reflectora Fresatge de pintura en desús Senyalització Vertical Emmagatzematge Instal·lació Reparació Substitució Pacificació del trànsit Fitons Bandes Berlineses Serveis de consergeria i recepció Gestió del control d’accés, l’atenció al públic, la telefonia, les reserves de sales, l’obertura i el tancament de les instal·lacions i el control de l’estat de funcionament de l’edifici. Vetllem pel manteniment dels edificis.


INOUT Restaurant

Icaria Iniciatives Socials, S.A.L
Àmbit: Local

INOUT Restaurant
Carrer Mayor del Rectoret, 2 - 08017 Barcelona () - Barcelona
Mª José Pujol 932800985 93 280 18 57 mjpujol@icaria.biz
www.inout-restaurant.com


A l’ Alberg INOUT disposem d’un restaurant i un bar a disposició tant dels clients de l’ Alberg com d’ aquelles persones que vulguin gaudir d’un àpat al restaurant o el bar encara que no estiguin allotjats a l’ INOUT. Oferim mitja pensió o pensió completa, de dilluns a divendres tenim un menú del dia amb tres plats a escollir i els caps de setmana i festius, tenim un menú amb vuit plats a escollir.


ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS-FUNDACIÓ PRIVADA TAC OSONA

Associació Sant Tomàs Parmo
Àmbit: Comarcal

TAC OSONA
Sot dels pradals 7 - 08500 Vic (Osona) - Barcelona
Josep Vila / Aina Ar 93 889 38 02 j.vila@tacosona.cat
www.tacosona.cat


Manufactures, manipulats i envasats. Taller extern en processos de muntatge en cadena, termoenvasats i retràctil ,assemblatges, promocions, mailings, encartaments, plegats
Productes i Serveis