CET Tallers Guinardó, sccl.
Àmbit: Internacional
TG
Via Trajana, 15 - 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) - Barcelona
Imma Rigau Codina
933137757
933138030
tg@tallersguinardo.com
www.tallersguinardo.com
A Tallers Guinardó oferim un servei integral en el sector de jocs de paper i cartró, amb la capacitat de transformar la matèria prima en un producte acabat per sortir al mercat en menys de 24 hores.
La nostra capacitat de producció és entre 8.000 i 15.000 puzzles/jocs diàris.
Més de 40 professionals treballen en aquesta secció, que compta amb la següent maquinària:
- guillotina
- encoladores i contraencoladores
- troqueladores minerves i verticals
- troqueladora automàtica
- cintes de muntatge
- retractiladores automàtiques
- maquinària auxiliar
Grupdem SCCL
Àmbit: Estatal
Grupdem
Pasaje del Criadero, 14 Pol. Ind. Sota el Molí - 08160 Montmeló (Vallès Oriental) - Barcelona
Joan Marc Pareja
93 352 80 04
93 351 92 65
fabricacio@grupdem.com
www.grupdem.com
-Muntar quadres elèctrics i expositors lluminosos. ( grupdem Montmeló Barcelona : embossat embolsado ensobrado ensobrat comptatge etiquetat etiquetado montaje muntatge encapsat encajado manipulats manipulat manipulados manipulado retractilado retractilat retractilar Sleever flow pack www.facebook.com/Grupdemsccl )
Associació Alba
Àmbit: Lleida
Associació Alba
Av. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega (Urgell) - Lleida
Antonia Rodríguez
973312221
info@aalba.cat
www.aalba.cat
El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el
servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i
també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal.
Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Tenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina:
La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada; Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat; Cuinem amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció; Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al•lèrgies o intoleràncies; Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials; Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones; Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
17961447